Determinarea te ajută astăzi să faci faţă unei situaţii destul de neplăcute şi uite aşa câştigi admiraţia multora. Nimeni nu îţi dădea vreo şansă şi de aceea surpriza este cu atât mai mare. Pe undeva nici tu nu îţi dădeai prea multe şanse, iar reuşita te face să îţi doreşti mai mult.

Taur

Cineva din trecut revine acum şi această situaţie te cam pune pe gânduri. Ai fi dispus să îl ierţi, dar încrederea în el s-a dus de foarte multă vreme. Ţine minte că atunci când încrederea lipseşte, nicio relaţie nu poate fi clădită. Mergi mai departe şi acordă atenţie unor persoane noi care sunt interesate să te cunoască.

Gemeni

Ideea de a te înscrie într-o competiţie te stimulează, ba mai mult eşti convins că vei reuşi să învingi pentru că ai foarte mare încredere în tine şi în abilităţile dobândite de-a lungul timpului. Mulţi te consideră arogant şi de aceea nu vei auzi vorbe prea frumoase despre tine, fapt care te ambiţionează să perseverezi în loc să te supere.

Rac

Munca în echipă te sperie în mod deosebit, doar că până la urmă ajungi să fii mulţumit de faptul că şefii te-au forţat să lucrezi în echipă. Până să ajungeţi să colaborezi cu un coleg, mereu l-ai crezut inabordabil, dar ca de obicei aparenţele înşeală. Ai mare grijă la ceea ce spui la job pentru că pereţii întotdeauna au urechi în astfel de momente.

Leu

Te dedici în totalitate familiei şi activităţilor casnice pentru a te asigura că nu pierzi nimic din viaţa celor dragi. În plus îţi face plăcere să faci modificări în locuinţă atâta timp cât soluţia nu cere foarte mulţi bani. Cei din casă iubesc ideile tale pline de inventivitate şi faptul că eşti cât se poate de atent la finanţe.

Fecioară

Conflictele din familie sunt absolut odioase, de aceea nu este necesar să pui gaz pe focul celor deja puşi pe arţag. Persoanele care se ceartă îşi pot aminti tot felul de lucruri pe care le-ai făcut greşit la un moment dat şi atunci fără să vrei nimereşti la mijloc. Stai deoparte şi îşi vor rezolva conflictul între ele.

Balanţă

Nu ştii cum să faci pentru a evolua rapid pe plan profesional pentru că ai stat foarte mult în umbra colegilor şi tot ai aşteptat să se ivească o posibilitate pentru a dovedi celorlalţi cam cât de ingenios poţi fi. Curajul şi perseverenţa te vor aduce în faţă şi vei remarca faptul că stăpâneşti chiar bine arta discursului de moment, iar la sfârşit toţi îţi dau dreptate.

Scorpion

Puterea ta de concentrare şi randamentul par compromise şi în plus ceea ce o persoană din familie îţi spune îţi intră pe o ureche şi îţi iese pe alta. Desigur că nu vei face lucrurile care nu îţi fac plăcere indiferent de cine te roagă. Uiţi lucruri importante astăzi cum ar fi plătirea facturilor rămase restante şi se prea poate să rămâi fără utilităţi.

Săgetător

Acum dacă vei renunţa la toate prejudecăţile pe care le ai vei avea mult de câştigat. Încearcă să vezi partea bună a oamenilor nu doar defectele pe care aceştia le au pentru că nici tu nu eşti perfect. Fii ceva mai maleabil şi învaţă să zâmbeşti dacă vrei să ai parte de acelaşi tratament din partea celorlalţi.

Capricorn

Sfera tranzacţiilor este foarte bine aspectată astăzi, astfel că dacă vei cumpăra sau vinde ceva, preţul pe care îl obţii sau îl plăteşti este unul mai mult decât bun, deci pe plan financiar nu te poţi plânge. În schimb pe plan relaţional ai destul de suferit din cauza încercării tale de domina tot ce înseamnă luarea deciziilor.

Vărsător

Ţi-ai pierdut încrederea într-o persoană, iar tu dacă ai prins pe cineva cu minciuna acum oricât ai vrea nu mai poţi privi persoana respectivă cu aceeaşi ochi. Chiar şi aşa trebuie să treci cu vederea aceste aspecte pentru că eşti forţat de împrejurări să lucrezi alături de ea. Este momentul să dai dovadă de maturitate.

Peşti

Relaţia de cuplu sare nişte etape, ceea ce te cam sperie şi nu ai curajul să o spui. Teama de a trece la un alt nivel se simte atunci când va trebui să îi oferi un răspuns persoanei pe care o iubeşti. La capitolul bani nu ai motive de îngrijorare pentru că eşti suficient de inventiv.