Momentele tale de sensibilitate sunt doar aparente pentru că în fond tu eviţi pe cât posibil legăturile emoţionale pe termen lung. Ştii că iubirea poate fi confortabilă, însă momentan te interesează mai mult cariera. U faci clar acest lucru şi poţi fi asaltat de admiratorii care vor să îţi intre în graţii.

Taur

Ai impresia că legătura cu un prieten a devenit mult mai strânsă decât până acum şi de aceea îi încredinţezi unele secrete. Îţi place noua siguranţă pe care o ai şi simţi că te poţi baza pe el oricând. Totuşi, ţine minte că un om trebuie să îţi câştige încrederea în timp şi nu în urma unor vorbe potrivite.

Gemeni

Frământările nu te părăsesc nici astăzi deşi în mod clar faci eforturi pentru a trece peste. Dispui de resurse de energie, doar că din păcate le foloseşti în scopurile nepotrivite. de exemplu treci pe lângă o oportunitate financiară doar pentru că persoană respectivă nu ţi se pare de încredere.

Rac

Crezi că o relaţie înseamnă să strângi toate nemulţumirile în tine pentru a menţine atmosfera plăcută în cuplu. O astfel de atitudine nu te va ajuta să îi câştigi încrederea persoanei iubite căci lucrurile pe care i le ascunzi ies la suprafaţă mai repede decât te aştepţi.

Leu

Spiritul rebel pe care îl afişezi astăzi nu îţi este caracteristic şi totuşi în faţa deciziilor familiei nu poţi să stai pasiv. Cei mai în vârstă din casă se simt atacaţi şi vor avea grijă să îţi întoarcă atacurile. Furtuna din casă nu va trece astăzi pentru că tu ai grijă să o alimentezi.

Fecioară

Treci cu mare uşurinţă de la o stare la alta ceea ce poate genera confuzie pentru cei din jur. Schimbările acestea bruşte îi îngrijorează pe cei din familie care simt că ai ceva probleme pe care le ascunzi. Ai face bine să le spui ce te frământă înainte să afle din alte surse.

Balanţă

A oferi sfaturi celor din jur ţi se pare inutil sau cel puţin în acest moment când încrederea în tine merge spre zero. Sub nicio formă nu ai vrea ca cineva să eşueze din cauza poveţelor tale, căci în ultima vreme nici tu nu te-ai ghidat prea bine după ceea ce intuiţia ţi-a spus.

Scorpion

Generozitatea ta nu are limite astăzi şi gata să ajuţi pe oricine pare să aibă nevoie, dar nimeni nu îţi cere în mod expres acest lucru. Se prea poate să fii privit cu scepticism sau să fii refuzat, cei din jur crezând că urmăreşti interese ascunse.. Nu te enerva, ci gândeşte-te că ceilalţi îşi pot rezolva şi singuri problemele.

Săgetător

Orice sfat sau remarcă te face astăzi să reacţionezi în mod cu totul nefiresc ca şi cum cei din jur sunt responsabili pentru problemele tale. În momentele în care ar trebui să gândeşti cât mai limpede, tu te precipiţi peste măsură. Dacă vei reuşi să te detaşezi un pic de situaţia care îţi creează disconfort vei vedea că există multe soluţii potrivite.

Capricorn

Vrei cu orice preţ să ieşi în faţă şi să arăţi celor din jur cât poţi fi de sociabil, de aceea iei parte la tot felul de discuţii. Îţi place ceea ce auzi şi modul în care cei din jur relaţionează, ba ţi se pare un model bun de preluat şi aplicat în anturajul tău de prieteni ori chiar în familie. Spre seară se ivesc şansele unui flirt nevinovat, dar te entuziasmezi peste măsură.

Vărsător

Te preocupă modul în care ai putea să faci mai mulţi bani şi iei în considerare chiar să joci la loterie. Cei dragi te susţin în tot ceea ce faci şi spre seară vei avea nevoie de sfatul unei persoane mai în vârstă. Nu uita să te mai şi odihneşti pentru că energia este destul de scăzută în ultimele zile.

Peşti

Crezi că ai dreptate în privinţa unei situaţii, iar contrazicerile nu fac decât să te irite. De ceea cine va îndrăzni să te înfrunte va întâmpina furia şi lipsa ta de diplomaţie. Nu gândeşti când arunci cu vorbe şi asta te face destul de antipatic chiar şi pentru cei din familie.