Scorpion
 
Cea mai mare încercare a zilei este cea de a lucra în echipă cu unii colegi pe care nu îi ai la inimă. Munca în echipă este uneori o mare povară şi o simţi pe pielea ta, căci toate ideile care se aduc te fac confuz şi nici nu ai vrea să răneşti sentimentele cuiva atunci când renunţi la o soluţie propusă.
 
Săgetător
 
Eşti plin de încredere când vine vorba despre o activitate şi şansele tale de a face performanţă doar pentru simplul fapt că alţii au reuşit, însă nu iei în calcul faptul că fiecare are o altă metodă de a evolua. Tu deocamdată nu eşti dispus a face compromisuri, deci nu te aştepta la sume fabuloase rapid pentru că vei fi dezamăgit.
 
Capricorn
 
Astăzi laşi deoparte egoismul care te caracterizează în mod normal şi vrei să îi ajuţi pe cei din jur. Astfel, fiind într-o pasă generoasă oferi bani oricui are nevoie şi nu ceri garanţii că îţi vor fi înapoiaţi. Abia seara îţi dai seama că ai putea fi păgubit de cei pe care i-ai ajutat cu inima deschisă.
 
Vărsător
 
Prima jumătate a zilei ţi-o petreci ocupându-te de fleacuri. Porţi nişte discuţii care nu au nicio finalitate, cu persoane pe care nu le suporţi, deci sabotezi singur preţiosul timp de care dispui. Între timp un proiect nefinalizat te aşteaptă să îl duci la capăt, mai alea că astăzi este termenul limită.
 
Peşti
 
Crezi că le ştii pe toate astăzi şi nimic din ceea ce spun cei din jur nu te mulţumeşte. Subestimezi fără un motiv anume intuiţia partenerului de viaţă şi ajungi într-o situaţie deloc plăcută. Poate ar fi bine să mai asculţi şi ce au cei din jur de spus, altfel rişti să iei cele mai proaste decizii posibile.