Ai simţul răspunderii foarte dezvoltata, aşa că oricine încearcă să te distragă de la ceea ce ai de făcut îşi pierde timpul. Vrei rezultate dintre cele mai bune şi ştii că singura metodă să le obţii este dacă faci eforturi. Asigură-te că un coleg de muncă nu vrea să profite de sacrificiile tale din ultimele zile. 

Taur

Te gândeşti la modul cel mai serios la îţi găseşti un nou loc de muncă sau iei în calcul o deplasare în interes de serviciu. Oricum ar fi sunt semne bune pentru tine pe plan profesional pentru că evoluţia va fi rapidă şi fără un efort ieşit din comun ca până acum. Lucrurile se schimbă şi pe plan sentimental, unde îţi schimbi un pic părerea despre un potenţial partener.

Gemeni

Conflictele nu îţi sunt pe plac mai ales când nu te privesc, dar de aici până la a fi nevoit să iei partea cuiva într-o dispută mai este un singur pas. Tare ai vrea să părăseşti cumva teatrul de război în care te afli şi este o decizie inteligentă pentru că vei avea mult de suferit dacă te implici fie şi din poziţia de mediator.

Rac

Cunoşti foarte multe secrete ale unei persoane şi te simţi tentat să le împărtăşeşti altora doar pentru a le dovedi că ştii mai mult decât spui, de obicei. Acum ar fi bine să ţii pentru tine informaţiile, dacă nu vrei să îţi periclitezi poziţia în faţa celui care a avut încredere în tine.

Leu

Informaţiile nu încetează să curgă astăzi şi te simţi asaltat. În acest context eşti nevoit ca pe multe dintre ele să le filtrezi. Se spun şi lucruri de umplutură, dar şi lucruri serioase, iar acum totul depinde de tine. Dacă vei fi vigilent vei reuşi să selectezi exact ceea ce îţi trebuie şi să stai deoparte de influenţa nefastă a unor colegi.

Fecioară

Un coleg de la muncă te provoacă şi deşi te cam destabilizează, asta nu înseamnă că nu trebuie să încerci. Eşti extrem de motivat şi gata să dai ce ai mai bun pentru a evolua profesional în timp record. Locul după care tu tânjeşti este urmărit şi de alţii, deci fii stăpân pe tine.

Balanţă

Iei parte la un eveniment care nu te interesează în mod special, deşi ar putea să îţi devină favorabil. Te afli într-o stare de pasivitate totală din care nu poţi ieşi indiferent de ceea ce se întâmplă. Trebuie să plăteşti nişte datorii urgente de care uitase, deci te vei strădui să faci rost de bani.

Scorpion

Astăzi poţi stabili unele contacte foarte avantajoase pentru ceea ce va urma. Este posibil să iei parte la un eveniment al unui club sau să te înscrii într-o asociaţie în care să dobândeşti noi responsabilităţi şi chiar o poziţie de conducere. Seara se adună ceva nori negri asupra cuplului, dar cu un strop de răbdare poţi pune capăt disputei.

Săgetător

Nu ai forţa sau determinarea să faci ordine între colegii de muncă, chiar dacă în mod clar vezi că fac ceva greşit. Din păcate acest comportament nu ajută pe nimeni, căci şefii vor vedea neajunsurile situaţiei şi mustrările vor fi colective. Ia atitudine şi spune cu voce tare ce ai de spus pentru că ai idei geniale.

Capricorn

Abia astăzi îţi dai seama că ai cam eşuat pe plan profesional din cauza încăpăţânării. Ai făcut multe investiţii care nu au dat rezultate, iar acum eşti nevoit să o iei de la început. Ar fi bine să asculţi ce au alţii de spus şi să nu te laşi influenţat de exemplele altora. Nu întotdeauna o reţetă a succesului pentru o persoană va fi potrivită şi pentru alta.

Vărsător

Viaţa socială este pe punctul de a se dinamiza iar unele persoane care până acum nu îţi atrăgeau atenţia încep să îţi placă în mod deosebit. Descoperi că aveţi puncte comune şi chiar îţi face plăcere să discuţi cu ei de pe orice subiect. Astfel vei scăpa de multe prejudecăţi şi vei privi oamenii din jur cu alţi ochi.

Peşti

Ideea că trebuie să cunoşti mai mulţi oameni noi îţi place, doar că astăzi vestea că vei primi o vizită te cam sperie în loc să te bucure pentru că persoana care va veni este destul de critică. Te străduieşti să aşezi toate lucrurile la locul lor, ba chiar să pregăteşti ceva de mâncare care să impresioneze.