Toată inventivitatea de care dai dovadă este răsplătită financiar şi pentru prima dată primeşti imboldul de care ai nevoie. Tot astăzi se prea poate să ai un simţ aparte pentru tranzacţiile avantajoase, ce îţi aduc dacă nu un plus pe plan financiar, cel puţin unul pe plan social.
 
Taur
 
Partenerul de cuplu este dispus să facă multe de dragul tău şi desigur că îţi verşi tolba de cerinţe profitând de momentul favorabil. Ai foarte mult farmec astăzi, astfel că cu greu îţi rezistă cei din jur. Poţi manipula cu uşurinţă şi persoanele de la job, în special colegii ce te admiră, căci sunt dispuşi a face lucruri în locul tău pentru a-ţi capta bunăvoinţa.
 
Gemeni
 
Iei în calcul schimbarea domeniului de activitate ca urmare a descoperirii unor noi aptitudini. Astrele sunt de partea ta la capitolul schimbări, aşa că lasă şovăiala deoparte şi mergi spre ceea ce te face fericit. Ai susţinerea familiei acum, ceea ce reprezintă un alt mare plus, deci fă paşii care trebuie spre nou.
 
Rac
 
Ar fi bine să laşi deoparte flirturile în această perioadă, mai ales dacă eşti implicat într-o relaţie. Partenerul este mult mai sensibil şi este posibil ca astăzi să fii motivul pentru care porneşte o mare ceartă. Impulsivitatea nu este cheia unei relaţii fericite, aşa că recunoaşte-ţi greşelile şi îngroapă securea războiului.
 
Leu
 
Toată atmosfera frumoasă din relaţie este dată peste cap din lipsa ta de adaptare la dorinţele partenerului. Impunerea agresivă a punctelor tale de vedere face ca atmosfera să devină una tensionată. Se poate să vezi cu mult mai multă lipsă de toleranţă defectele şi slăbiciunile partenerului şi din orgoliu să nu treci peste ele.
 
Fecioară
 
Vrei să îţi recâştigi poziţia pierdută în familie şi să fii figura autoritară de altădată. Din păcate mulţi dintre cei din casă vor să fie lideri, fie şi pentru o zi, aşa că nu te aştepta să fii primit cu braţele deschise. Cei mai tineri din casă pot fi mai receptivi la ceea ce ai de spus, deci ocupă-ţi timpul cu instruirea lor.
 
Balanţă
 
Îţi poţi extinde cercul de cunoştinţe atunci când te aştepţi mai puţin pentru că ajungi într-un anturaj deosebit. Dacă la început eşti cât se poate de stingher, în scurt timp îţi dai seama că cei de acolo au multe în comun cu tine. Noile cunoştinţe îţi pot influenţa în bine cariera, deci acordă-le ceva încredere.
 
Scorpion
 
Dacă eşti în căutarea unui nou loc de muncă, această zi nu este una favorabilă interviurilor. Este foarte posibil să nu faci o impresie bună sau cel puţin nu vei fi pe aceeaşi lungime de undă cu cel care îţi adresează întrebări. Seara este şi ea destul de agitată pentru că ţi se cere cont pentru unele cheltuieli pe care le-ai făcut în mod impulsiv.
 
Săgetător
 
Vrei să vezi până unde merg farmecele tale, aşa că experimentezi pe toţi posibilii parteneri. Întâlnirile romantice pot fi multe, dar nimic din ceea ce găseşti nu te mulţumeşte pe deplin. Spre sfârşitul zileri este posibil să afli veşti de la o persoană din străinătate.
 
Capricorn
 
Apreciezi confortul şi atmosfera plăcută din cămin, dar te interesează mai mult ceea ce ţine de viaţa profesională. Succesul din carieră îţi place peste măsură şi viaţa personală trece pe locul doi, de aceea o discuţie cu partenerul se impune pentru ca cel iubit să nu se simtă neglijat.
 
Vărsător
 
Ziua de astăzi este una favorabilă sub aspect financiar şi este momentul să analizezi cu mai mare atenţie legătura pe care o ai tu cu banii. Mai mult, ar fi bine să te întrebi dacă nu cumva sacrifici prea mult pentru bunăstare. Răspunsurile le ai doar tu şi dacă eşti cinstit cu tine însuţi vei găsi soluţii la problemele care nu îţi dau pace.
 
Peşti
 
Partenerul de cuplu are nevoie mai multă de tine pentru că trece printr-un moment mai dificil. Poate ar fi bine să laşi un pic de la tine şi să îi asculţi toate nemulţumirile pentru că are nevoie de cineva care să ăi ofere un strop de înţelegere. Nu uita de o datorie scadentă şi nu arunca banii pe obiecte nefolositoare.