Ultima ştire

Horoscop 22 martie: Ce ne prezic astrele pentru astăzi

Horoscop 22 martie: Ce ne prezic astrele pentru astăzi
Sursa: libertatea.ro Foto: stirilekana... 22.03.2018 08:55
Berbec
 
E posibil să nu ai răbdarea necesară pentru a afla ce vor cei din jur şi de ce îţi cer, insistent, anumite lucruri. Pierderea va fi de ambele părţi.
 
Taur
 
O idee foarte bună ar fi să ţii cont de dorinţele deja exprimate ale celor din familie. Aşa vei evita orice complicaţie nedorită, dar şi discuţiile interminabile.
 
Gemeni
 
Ai acces la informaţii şi oameni care se mişcă într-un univers mai senin decât al tău şi asta te va pune foarte serios pe gânduri.
 
Rac
 

Beneficiezi de inspiraţie, mai ales prin gânduri bune, care te ajută să stai departe de conflicte, de situaţiile neclare sau de persoanele care nu au preocupări constructive.
 
Leu
 
Poţi ieşi din starea de nemulţumire cu ajutorul unui prieten care nici măcar nu are intenţia asta, dar face sau spune ceva care te inspiră pe tine într-un fel special.
 
Fecioară
 
Este foarte important să priveşti în aceeaşi direcţie ca partenerii de cursă lungă. Diferenţele pe care le observi sunt fireşti, dacă nu merg prea departe.
 
Balanţă
 
Chiar dacă mai apar şi situaţii supărătoare, vei reuşi să rămâi binevoitor şi amabil cu toată lumea, ceea ce pentru tine este o realizare de mare valoare.
 
Scorpion
 

Ai ocazia de a te revigora prin gesturile frumoase pe care simţi nevoia să le faci faţă de apropiaţi şi nu numai. Generozitatea te răsplăteşte pe tine, în primul rând.
 
Săgetător
 
Eşti inspirat şi orice preocupare care îţi solicită creativitatea te atrage irezistibil. Poţi converti această energie în motivaţie ca să faci tot ce ţi-ai propus pentru astăzi.
 
Capricorn
 
Sunt şanse mari să revii la gânduri mai bune faţă de unii dintre membrii familiei, chiar dacă aceştia au păreri complet diferite de ale tale şi au cu totul alte planuri de viitor.
 
Vărsător
 
O persoană specială din anturaj, care ţi-a mai întins o mână de ajutor şi altădată, te poate sfătui şi astăzi şi te poate ajuta să depăşeşti anumite supărări.
 
Peşti
 
Eşti un sprijin real pentru unii dintre apropiaţi – pentru unii poate singurul. În aceste condiţii, trebuie să găseşti timpul necesar pentru a căuta împreună soluţii inteligente.
vezi articolul complet

ULTIMELE ŞTIRI

Articole