Roşiile costă 6 lei kilogramul şi mai mult. Săptămâna trecută puteau fi cumpătate încă cu 5 lei. Roşiile roz şi galbene costă 15 lei. Castraveţii ajung la 10 lei kilogramul, preţ în creştere cu 1 leu faţă de acum o săptămână. Pentru un kilogram de ardei şi vinete cumpărătorii vor scoate din buzunare cel puţin 10 lei. Săptămâna trecută se vindeau cu 8-9 lei/kg, transmite IPN.

Preţul unui kilogram de gogoşari ajunge şi la 22 de lei, în creştere faţă de săptămâna trecută când se vindeau cu 18 lei. Dovleceii se vând cu 10 lei/kg. Cartofii sunt la preţul de săptămâna trecută – 6 lei per kilogram. Şi varza se vinde la preţul de acum o săptămână – 5 lei.

Verdeaţa s-a mai scumpit. Dacă săptămâna trecută legătura de pătrunjel, mărar şi ceapă verde costa 4 lei şi doar la unele tarabe se vindea 5 lei, astăzi 5 lei este cel mai mic preţ. Toată vara acestea puteau fi cumpărate cu 2 lei.

Prunele pot fi cumpărate la preţul vechi de 8 lei/kg. Pepenele roşu şi pepenele verde se vând cu 2 lei şi, respectiv, 4 lei kilogramul. Coarnele se vând cu 18 lei. Acum o săptămână acestea puteau fi cumpărate la unele tarabe cu 15 lei kilogramul. Zmeura a ajuns 50 de lei kilogramul şi este tot mai puţină la piaţă. Preţul unui kilogram de struguri este de 10 lei, acelaşi de acum două săptămâni.

La piaţa pot fi cumpărate şi căpşune, cu 40-65 de lei.