Preţul unui kilogram de gogoşari porneşte de la 16-18 lei, săptămâna trecută aceştia puteau fi cumpraţi cu 15 lei. Cartofii, ca şi săptămâna trecută, costă 6 lei kilogramul. Şi varza se vinde la preţul de acum o săptămână – 4 lei/kg. Legătura de mărar şi patrunjel costă 3 lei, în scădere cu un leu faţă de acum o săptămână, iar cea de ceapă a rămas la preţul vechi de 4 lei.

Prunele pot fi cumpărate cu 12 lei kilogramul, faţă de 10 săptămâna trecută. Preţul unui kilogram de struguri este de 12 lei, faţă de 9-10 cât era săptămâna trecută.

Stiletul de porumb se vinde cu 6 lei. Pepenele verde se vinde cu 2 lei kilogramul, iar pepenii galbeni cu 4 lei. Ambele preţuri sunt la nivelul celor de acum o săptămână.

Zece ouă pot fi cumpărate cu 13 lei. Untul porneşte de la 45 de lei kilogramul, smântâna - de la 35 de lei. Caşul de vacă se vinde, ca şi acum o săptămână, cu 50 de lei, iar brânza de oi cu 70 de lei/kg. Cu 70 de lei poate fi cumpărat un kilogram de carne de vită, iar de porc costă cel puţin 80 de lei kilogramul.