Veşti bune pentru turişti: Cursă directă din Chişinău spre Florenţa, unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume

Veşti bune pentru turişti: Cursă directă din Chişinău spre Florenţa, unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume
Sursa: jurnal.md Foto: magicsimtour.ro 13.06.2016 10:47
Air Moldova lansează începând de marţi, 14 iunie, o cursă directă spre Florenţa, unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume.

Zborurile spre oraşul italian, care atrage anual milioane de turişti, vor fi operate de două ori pe săptămână, în zilele de marţi şi sâmbătă, cu o aeronavă Embraer 190.

Preţurile pentru această cursă încep de la 69 euro, cu toate taxele incluse. 

Cursele de marţi vor fi operate după următorul orar: decolarea din Chişinău va fi la 13:40, iar aterizarea în Florenţa la 15:00. Decolarea din Florenţa este planificată pentru ora 15:50, iar aterizarea în Chişinău la 18:50.

În cazul zborului de sâmbătă, decolarea din Chişinău este programată pentru ora 13:20, iar aterizarea în Florenţa  la 14:40. Decolarea din Florenţa se va face la 15:30, iar aterizarea în Chişinău - la 18:30

Florenţa va deveni a şaptea destinaţie operată de către Air Moldova în Italia după Roma, Milano, Bologna, Verona, Veneţia şi Torino.

Compania aeriană operează zboruri spre 24 de destinaţii precum: Atena, Antalya, Barcelona, Bologna, Dublin, Frankfurt, Istanbul, Heraklion, Larnaca, Lisabona, Londra, Madrid, Milano, Moscova, Paris, Roma, Veneţia, Verona, Viena, Sankt-Petersburg, Torino şi Florenţa la care se adaugă cursele sezoniere – Tivat si Rodos. Compania oferă două clase de deservire – Econom şi Business.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP