Zborurile spre oraşul italian, care atrage anual milioane de turişti, vor fi operate de două ori pe săptămână, în zilele de marţi şi sâmbătă, cu o aeronavă Embraer 190.

Preţurile pentru această cursă încep de la 69 euro, cu toate taxele incluse. 

Cursele de marţi vor fi operate după următorul orar: decolarea din Chişinău va fi la 13:40, iar aterizarea în Florenţa la 15:00. Decolarea din Florenţa este planificată pentru ora 15:50, iar aterizarea în Chişinău la 18:50.

În cazul zborului de sâmbătă, decolarea din Chişinău este programată pentru ora 13:20, iar aterizarea în Florenţa  la 14:40. Decolarea din Florenţa se va face la 15:30, iar aterizarea în Chişinău - la 18:30

Florenţa va deveni a şaptea destinaţie operată de către Air Moldova în Italia după Roma, Milano, Bologna, Verona, Veneţia şi Torino.

Compania aeriană operează zboruri spre 24 de destinaţii precum: Atena, Antalya, Barcelona, Bologna, Dublin, Frankfurt, Istanbul, Heraklion, Larnaca, Lisabona, Londra, Madrid, Milano, Moscova, Paris, Roma, Veneţia, Verona, Viena, Sankt-Petersburg, Torino şi Florenţa la care se adaugă cursele sezoniere – Tivat si Rodos. Compania oferă două clase de deservire – Econom şi Business.