Faptul ca ruşii au interzis pe teritoriul Turciei după evenimentele de la finele anului trecut, când un avion rusesc a doborât unul turcesc, i-a lăsat pe hotelierii din Antalya cu 3 milioane de turişti mai puţin, ceea ce i-a determinat să vina cu pachete mult mai atractive.

„Antalya nu a avut asemenea preţuri în ultimii 15 ani. Faptul că nu le mai vin turiştii ruşi i-a determinat să se reorienteze. Sunt oferte cu 399 de euro de persoană pe sejur de 7 nopţi all inclusive la hoteluri de cinci stele standard (cu avionul, pentru luna mai n.r.) Tarifele au scăzut cu 30%”, a declarat Alin Burcea, patronul agenţiei române de turism Paralela 45, citat de Economica.net.

Mai mult, anul acesta turiştii au tot felul de opţiuni, de genul ruletă - plătesc vacanţa, iar hotelul este ales în urma unui joc gen ruletă, sau 3.2.2- pot sta în 3 hoteluri diferite, câte 2 zile.

Şi pentru lunile de vârf preţurile vor fi la fel de bune, dar nu pot fi la fel de mici ca în mai, când în Antalya este cald, dar este început de sezon, spun experţii.