În domeniul bugetar, salariul mediu a fost considerabil mai mic - 4600 de lei. Angajaţii din sectorul economic (real) au primit un salariu mediu de 5508 lei.

Cea mai mare creştere nominală de salariu se atestă în cazul angajaţilor din domeniul producţiei şi furnizării de energie electrică, termică, gaze, apă caldă şi aer condiţionat, câştigul cărora a crescut cu 25% şi ajunge la 9700 de lei.

O creştere mai mică au înregistrat salariile angajaţilor din domeniul activităţilor financiare, de asigurări, informaţiilor şi comunicaţiilor, dar lefurile medii ale acestora continuă să fie cele mai mari pe economie – între 9700 şi 10500 de lei.

Şi mai puţin a crescut salariul pentru lucrătorii din domeniul distribuirii apei, salubritate, gestionarea deşeurilor şi activităţi de decontaminare.

La coada clasamentului, cele mai mici retribuţii se atestă în cazul angajaţilor din agricultură, silvicultură şi pescuit, activităţi de cazare, alimentaţie publică şi învăţământ. Salariile nominale brute ale acestora au fost între 3200 şi 4300 de lei.