Noul tatuaj poate fi văzut într-o fotografie pe care un fan şi-a făcut-o cu Hardy, publicată pe pagina acestuia de Facebook.

Actorul britanic în vârstă de 40 de ani a jucat împreună cu Leonardo DiCaprio, în vârstă de 43 de ani, în filmul "The Revenant" (2015), care, în 2016, a primit premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj.

După ce au jucat în acest film, DiCaprio a pus pariu cu Hardy că acesta va fi nominalizat la premiile Oscar pentru interpretarea sa. Tom Hardy a refuzat să creadă acest lucru, însă, în cele din urmă, chiar a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar.

De altfel, Hardy a vorbit despre acest pariu într-un interviu pentru publicaţia Esquire, în 2016, dar, la acel moment, încă nu îşi făcuse tatuajul.

"(DiCaprio, n.r.) a scris cu scrisul lui de mână de rahat «Leo le ştie pe toate». Şi i-am spus «Ok, îl fac, dar trebuie să îl scrii cum trebuie»".

La gala Oscar din 2016, Hardy nu a reuşit să obţină trofeul pentru rol secundar, dar DiCaprio l-a primit pe cel pentru cel mai bun rol principal masculin. Acesta a fost primul Oscar pentru DiCaprio, din şase nominalizări la premiile Academiei de film americane.

Tom Hardy s-a remarcat în ultimii ani în mai multe filme de succes, precum "Mad Max: Drumul furiei", "Cavalerul negru: Legenda renaşte", "Un spion care ştia prea multe", "Începutul", "RocknRolla", "Legend" şi "Dunkirk".