Meghan Markle, care este cunoscută pentru rolul din serialul TV "Costume/ Suits", va putea lucra atât cât i-o va permite timpul.

Deşi presa internaţională a scris despre o intenţie sa de a lansa împreună cu Victoria Beckham o linie de produse cosmetice, acest lucru este fals, potrivit site-ului de ştiri mondene tmz.com. Totuşi, nicio lege nu o împiedică pe Meghan Markle să lanseze o afacere pe cont propriu, după ce devine soţia prinţului Harry.

"Este suficient ca ea să respecte regulile şi totul va fi bine", mai scrie tmz.com.

 Un exemplu în acest sens este contesa de Wessex Sophie Rhys-Jones, căsătorită cu prinţul Edward, mezinul reginei Elizabeth a II-a şi al prinţului consort Philip, care şi-a deschis o firmă de relaţii publice după ce a devenit membru al familiei regale britanice.

Între timp, Meghan Markle continuă să se integreze în familia regală britanică. Astfel, Markle a fost invitată de regina Elizabeth să participe la masa de Crăciun, deşi nu este încă soţia prinţului Harry. Acest eveniment este o premieră, onoarea nefiindu-le rezervată prinţesei Diana, fosta soţie a moştenitorului Coroanei britanice, prinţul Charles, sau ducesei Kate, soţia prinţului William.

Prinţul Harry, nepotul reginei Elizabeth a II-a, al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi actriţa Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai, la castelul Windsor, reşedinţă regală de peste 1.000 de ani.

Prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle şi-au anunţat logodna în noiembrie 2017 şi se vor căsători la biserica Saint George de la castelul Windsor.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, protestantă, va fi botezată în biserica anglicană şi va primi confirmarea înaintea căsătoriei.

Prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, şi logodnica sa au apărut pentru prima dată împreună în public pe 1 decembrie 2017, cu ocazia unui eveniment caritabil care a avut loc în oraşul britanic Nottingham.

Cei doi formează un cuplu de mai mult de un an.