Adele, în negocieri pentru primul său rol într-un film la Hollywood

Adele, în negocieri pentru primul său rol într-un film la Hollywood
Sursa: jurnal.md/Agerpres Foto: Guliver/GettyImages 08.09.2017 15:14
Cântăreaţa britanică Adele ar fi în negocieri pentru prima sa participare cinematografică la o nouă versiune a musicalului „Oliver!”, informează online ziarul spaniol La Vanguardia.Musicalul este o adaptare a romanului lui Charles Dickens, „Oliver Twist”. Rolul care i s-ar fi oferit artistei este cel al lui Nancy, un personaj cheie al povestirii.

Potrivit ziarului britanic The Sun, Adele s-ar gândi serios să accepte propunerea, datorită fiului său Angelo, care ar aprecia mult să o vadă pe mama sa într-un film la Hollywood.

Filmul va fi produs de Cameron Mackintosh - asociat cu un mare număr succese comerciale, mai ales în materie de musicaluri - şi de Working Title Film, una din companiile producătoare de top din acest domeniu cinematografic.

Adele tocmai şi-a încheiat turneul, asigurând că nu-i place să fie departe de casă.

„Am făcut acest turneu pentru voi şi sper că a avut asupra voastră acelaşi impact pe care l-a avut asupra vieţii mele. Mi-am dorit ca ultimele concerte să fie la Londra. Nu ştiu când voi pleca din nou în turneu şi am vrut să concertez în ultimul rând acasă. Mulţumesc că aţi venit, pentru întreaga voastră dragoste. Îmi voi aminti pentru restul vieţii de acest moment. Vă iubesc”, le-a spus artista fanilor ei.

Aceste cuvinte trădează un gest de despărţire, de aceea multe medii britanice au sugerat că este momentul perfect ca solista să se dedice filmului.

Şi ce poate fi mai nimerit decât participarea sa la un remake al filmului „Oliver!”. Suntem siguri că o vom vedea curând pe Adele trecând oceanul pentru a juca la Hollywood, încheie La Vanguardia.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI