Kim Kardashian şi Kanye West aşteaptă al treilea copil

Kim Kardashian şi Kanye West aşteaptă al treilea copil
Sursa: www.agerpres.ro Foto: ap 07.09.2017 12:09
Starleta de reality-show Kim Kardashian şi rapperul Kanye West, care alcătuiesc unul dintre cele mai faimoase cupluri din industria de divertisment, vor deveni părinţi pentru a treia oară, în ianuarie, cu ajutorul unei mame-surogat. Al treilea copil al cuplului va fi o fetiţă, au anunţat mai multe tabloide americane, citate de AFP.

"Toată familia e în al nouălea cer. Kim căuta o mamă-surogat de mai multe luni şi a găsit abia recent candidata perfectă" pentru a naşte al treilea copil al cuplului, care are deja o fiică, North, şi un fiu, Saint, a dezvăluit o sursă.

"Ei vor ca totul să fie perfect şi ca bebeluşul să fie extrem de sănătos" şi "Kim asigură (mamei) un regim alimentar ideal, deci toată lumea ştie ce consumă bebeluşul înainte de a se naşte", a adăugat aceeaşi sursă.

TMZ, un site specializat în publicarea de articole despre celebrităţi, afirmă că al treilea copil al cuplului, care va fi o fetiţă, urmează să se nască în ianuarie şi că mama-surogat, care nu are voie să îşi vopsească părul sau să facă baie în jacuzzi, a primit din partea celor două vedete americane suma de 45.000 de dolari.

Potrivit aceluiaşi site, Kim Kardashian, victima unui violent jaf armat comis în toamna anului trecut la Paris, a suferit din cauza unei afecţiuni a placentei, care i-a provocat complicaţii medicale severe în timpul celei de-a doua sarcini şi care ar putea să îi pună viaţa în pericol dacă ar fi decis să rămână însărcinată pentru a treia oară.

Revista People a enumerat o serie de artişti de seamă din industria de divertisment care au apelat la ajutorul mame-purtătoare. Pe această listă se află actorii Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick, cântăreţii Michael Jackson şi Elton John şi top-modelul Tyra Banks.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI