"S-a terminat. N-o să-l mai facem", a spus Sarah Jessica Parker, care a interpretat rolul Carrie Bradshaw în serialul tv din anii 1990 şi în cele două filme de lungmetraj care au urmat. 

"Sunt dezamăgită. Am avut un scenariu şi o poveste frumoase, haioase. Nu este doar dezamăgitor prin faptul că nu putem spune povestea şi nu mai putem să avem această experienţă, ci mai mult pentru public care şi-a dorit atât de mult un alt film", a adăugat ea. 

Planurile unei noi reuniuni a celor patru staruri Parker, Catrall, Cynthia Nixon şi Kristin Davis au fost discutate ani, în ciuda criticilor negative primite de filmul din 2010, "Sex an the City 2", care a fost filmat în Abu Dhabi. 

Sarah Jessica Parker nu a oferit detalii despre ce va urma, însă Catrall a declarat că nu este responsabilă, deşi a fost clar împotriva unui al treilea film. "Singura cerinţă pe care am avut-o a fost să nu mai existe un al treilea film... dar asta a fost în 2016", a scris actriţa pe Twitter.  

Warner Bros, studioul hollywoodian care s-au aflat în spatele primelor două filme nu a comentat informaţia.

Serialul de televiziune ”Totul despre sex/ Sex and the City”, difuzat între anii 1998 şi 2004, a câştigat opt Globuri de Aur şi a fost produs de HBO în şase sezoane.

După ce s-a încheiat în 2004, serialul a stat la baza realizării a două filme pentru marele ecran, ce au fost lansate în 2008 şi 2010.

Acţiunea din serialul ”Sex and the City” are loc în New York, personajele principale fiind patru femei care se apropie de vârsta de patruzeci de ani. Sitcomul se referă adesea la probleme legate de sex, dar şi de rolul femeii în societate. Rolurile principale au fost interpretate de actriţele Sarah Jessica Parker (Carrie), Kim Cattrall (Samantha), Cynthia Nixon (Miranda) şi Kristin Davis (Charlotte).[viewscnt]