Cu un buget de aproximativ 35 de milioane de dolari, „It” îi are în distribuţie pe Bill Skarsgard (clovnul Pennywise), Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer, Nicholas Hamilton, Jaeden Lieberher şi Jackson Robert Scott.

Warner Bros a anunţat joi că pelicula, adaptare după romanul omonim al lui Stephen King, a generat încasări de 500 de milioane de dolari la nivel global, cu 59 de milioane de dolari mai mult decât a reuşit să strângă „Exorcistul/ The Exorcist”, care deţinea titlul de filmul horror cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

În plus, „It” este deja filmul horror cu cele mai mari încasări în 17 teritorii, inclusiv în Statele Unite, Marea Britanie şi Australia, scrie The Guardian.

La nivelul anului 2014, „Exorcistul” ar avea încasări de 1,79 miliarde de dolari. Ajustând cifrele la prezent, „Pe aripile vântului” (care a strâns 400 de milioane de dolari din 1939) ar fi filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile - 3,4 miliarde de dolari (la preţurile din 2014).

Recent a fost anunţată continuarea filmului „It”. New Line şi Warner Bros. au stabilit data de 6 septembrie 2019 pentru lansarea „It 2”.