În perioada 1 iunie 2016 — 1 iunie 2017, Sofia Vergara a obţinut venituri totale de 41,5 milioane de dolari (înainte de deducerea taxelor şi impozitelor). Potrivit jurnaliştilor de la Forbes, doar un sfert din veniturile actriţei columbiene provin din onorariul primit pentru rolul interpretat de ea în serialul "Modern Family" — cele mai mari încasări sunt generate de contractele ei de publicitate.

Actriţa Kaley Cuoco, una dintre vedetele serialului "The Big Bang Theory", se află pe locul al doilea, cu venituri de 26 de milioane de dolari. Actriţa americană încasează 1 milion de dolari pentru fiecare episod din această producţie TV.

Mindy Kaling, protagonista serialului "The Mindy Project", şi Ellen Pompeo, vedeta serialului "Grey's Anatomy", se află la egalitate pe locul al treilea, cu venituri de 13 milioane de dolari.

Mariska Hargitay, protagonista serialului "Law and Order: Special Victims Unit", ocupă locul al patrulea cu 12,5 milioane de dolari.

Julie Bowen, colega Sofiei Vergara din "Modern Family", se află pe locul al şaselea, cu venituri de 12 milioane de dolari. Kerry Washington, vedeta serialului "Scandal", ocupă poziţia a şaptea, cu 11 milioane de dolari, iar locul al optulea a revenit actriţei Priyanka Chopra, protagonista serialului "Quantico", cu 10 milioane de dolari, relatează Agerpres.