În noul film pe care îl pregătesc Skydance şi Paramount, Hamilton se va reîntâlni cu Arnold Schwarzenegger, care este din nou protagonist, şi cu James Cameron, în calitate de producător.

"Personalul lui Hamilton a reprezentat mult pentru genul feminin şi pentru vedetele din filmele de acţiune de atunci, însă acum faptul că revine ca o războinică veterană va trimite un mesaj important", a declarat Cameron revistei.

"Există actori în vârstă de 50 sau 60 de ani care luptă împotriva personajelor negative (...) dar nu există actriţe de acest gen în filme", a subliniat el.

Tim Miller ('Deadpool') va fi regizorul acestei continuări, la care va participa şi James Cameron, pentru prima dată după 'Terminator 2: Judgment Day' (1991). Cameron, pe lângă producător, a scris şi povestea pe care se va baza scenariul.

Obiectivul este de a lansa o nouă trilogie pentru care au fost deja angajaţi scenarişti precum David Goyer, Charles Eglee şi Josh Friedman care vor veni cu idei noi.

Linda Hamilton şi James Cameron, care erau soţ şi soţie la sfârşitul deceniului 1990, nu au participat la precedenta serie de filme 'Terminator', lansate în 2003, 2009 şi 2015.

Nu se cunosc multe detalii despre subiectul viitorului film însă revista asigură că James Cameron a scris o poveste care este o continuare directă a evenimentelor din 'Terminator 2: Judgment Day'.

Filmul va servi şi ca o predare de ştafetă unor personaje mai tinere, a recunoscut Cameron."Începem căutările pentru a găsi o tânără de 18 ani se va afla în centrul povestirii. Ne vom juca cu timpul. Vor fi personaje din viitor şi din prezent. Vor fi mai ales figuri noi, însă Arnold şi Linda vor fi prezenţi pentru a le îndruma", a încheiat Cameron.