Serialul, ale cărui prime episoade vor fi difuzate în această toamnă, va prezenta aventurile preşedintelui SUA şi ale "celei mai puternice familii din lume", precizează canalul, filială a grupului media CBS, într-un comunicat.

Aventurile clanului Trump vor fi prezentate de o echipă imaginară însărcinată cu realizarea unui documentar.

"Ştiu că multă lume voia să realizeze acest documentar şi sunt onorat că preşedintele animat a invitat echipa noastră în sfera sa privată", a comentat Stephen Colbert, citat în comunicat.

"Am văzut extrase şi sunt nerăbdător să arăt omul din spatele sloganului MAGA ("Make America Great Again"), cele patru cuvinte pe care Donald Trump nu încetează să le repete de la începutul campaniei prezidenţiale.

După un început dificil în talk-show-ul din a doua parte a serii "The Late Show" de pe canalul CBS din toamna lui 2015, Stephen Colbert înregistrează un mare succes de la alegerea lui Donald Trump.

Umorul său mai politic decât cel al principalilor doi concurenţi, Jimmy Kimmel (ABC) şi Jimmy Fallon (NBC), i-a permis să obţină cele mai bune audienţe în intervalul orar al show-ului în acest sezon, un rezultat pe care CBS nu l-a mai obţinut din 2010.

Pentru proiectul desenului animat cu Donald Trump, Stephen Colbert va colabora cu producătorul executiv al "The Late Show", Chris Licht, care a jucat un rol major în parcursul talk-show-ului de pe CBS.