Portalul, specializat în rock and roll şi arta pop, a anunţat pentru miercuri organizarea unei licitaţii care include peste 100 de articole personale ale artistei. Printre obiectele scoase la vânzare se numără fotografii private, înregistrări inedite, articole de lenjerie intimă sau corespondenţă a artistei trimisă rudelor, unor celebrităţi sau foştilor parteneri.

Potrivit Daily News, cântăreaţa a prezentat de urgenţă o cerere justiţiei pe motiv că nu a fost informată despre vânzarea acestor obiecte personale până la data de 8 iulie. Profund surprinsă de această ştire, Madonna afirmă că nu avea informaţii privind obiectele aflate în posesia acestui portal.

Artista s-a declarat profund emoţionată de faptul că printre obiectele scoase la vânzare se află şi scrisoarea pe care rapperul Tupac Shakur, pe atunci partenerul artistei, i-a trimis-o în timp ce ispăşea o condamnare la închisoare.

Madonna, care a declarat că a aflat de această scrisoare din informaţiile difuzate în media de portalul de licitaţii, a acuzat-o direct pe responsabila cu vânzările, Darlene Lutz, care i-a fost directoare artistică şi prietenă personală.

"Pare evident că Darlene Lutz mi-a înşelat încrederea, într-o tentativă intolerabilă de a-şi procura aceste obiecte personale fără cunoştinţa sau consimţământul meu", a asigurat Madonna.