La trei luni de la anunţul oficial privind divorţul de Jennifer Garner, Ben Affleck şi-ar fi făcut apariţia cu noua iubită, Lindsay Shookus (37 de ani), producătoare la emisiunea "Saturday Night Live“, scrie revista People.

Cei doi au început o relaţie în 2013, la doi ani după ce Affleck şi Jennifer Garner şi-au anunţat despărţirea. 

Shookus era încă împreună cu soţul ei, producătorul Kevin Miller, colegul ei de la "Saturday Night Live" pe atunci. Aceştia s-au despărţit câţiva ani mai târziu. 

O sursă a declarat că "amândoi erau căsătoriţi pe atunci. Aveau întâlniri secrete de câte ori veneau în New York. Amândoi îşi înşelau partenerii aşa că erau foarte atenţi cu asta. Jen şi soţul lui Shookus au aflat despre asta aproape în acelaşi timp", câţiva ani mai târziu. 

O altă sursă apropiată de Affleck şi Garner a declarat că actorul şi Shookus "nu s-au întâlnit cât timp au fost căsătoriţi. Ei au început să iasă împreună după ce s-au separat". 

Ben Affleck şi Jennifer Garner s-au despărţit în iunie 2015, după zece ani de căsnicie. Ei au rămas în relaţii amicale după despărţire şi s-au concentrat pe nevoile copiilor - Violet, 11 ani, Seraphina, 8 ani, şi Samuel, 5 ani.

Ben Affleck a avut o relaţie cu actriţa Gwyneth Paltrow în perioada 1997-2000 şi a fost logodit timp de doi ani cu cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, în perioada 2000-2002.

Jennifer Garner a fost căsătorită cu Scott Foley, în perioada 2000-2004, şi a avut după aceea o relaţie de scurtă durată cu actorul Michael Vartan, colegul ei din distribuţia serialului de televiziune ”Alias”.