Zvonurile privind relaţia dintre Pamela Anderson şi fotbalistul Adil Rami au căpătat contur după ce presa franceză a publicat câteva imagini în care cei doi sunt văzuţi în ipostaze romantice.

Vedeta americană de televiziune şi jucătorul echipei Sevilla au fost surprinşi în sudul Franţei, în timp ce luau masa la un restaurant. Actriţa în vârstă de 49 de ani a fost văzută "fericită şi veselă" în compania fotbalistului francez de 31 de ani.

Deşi la ieşirea din restaurantul La Maison (Nisa) cei doi "porumbei" s-au menţinut la distanţă şi au vorbit cu prietenii, ei au fost surprinşi ulterior într-o ipostază mult mai apropiată.

În ultimele zile presa franceză a publicat mai multe zvonuri legate de noul cuplu al verii.

Un prieten comun le-a făcut cunoştinţă celor doi în urmă cu cinci săptămâni şi au fost fotografiaţi apoi la Monaco în apropierea unui hotel de cinci stele unde cei doi par să-şi fi petrecut sfârşitul de săptămână.

Pamela a făcut ravagii în rândul bărbaţilor din toată lumea şi a fost căsătorită de trei ori. Rami a divorţat recent de soţia sa, Sidonie Biemont, fostă model şi mama celor doi copii ai jucătorului naţionalei franceze de fotbal.

Despre Pamela Anderson, care la 1 iulie va împlini 50 de ani, s-a vorbit în ultimul timp că ar avea o relaţie cu fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, care de mai mulţi ani se află închis în ambasada Ecuadorului din Londra, care i-a acordat azil după ce a fost inculpat într-un caz de viol.