A fost mai degrabă "crowd-swimming" decât "crowd-surfing", scrie BBC, în condiţiile în care cântăreaţa a reuşit cu greu să avanseze pe deasupra capetelor fanilor. "Beyonce nu a făcut niciodată aşa ceva", a glumit un om din public.

Plonjonul divei a venit după ce aceasta a interpretat "Roar", la finalul unui show de 60 de minute. Vedeta a adus ceva inedit pentru Pyramid Stage, respectiv o coregrafie impresionantă, cu dansatori îmbrăcaţi ca nişte globuri oculare uriaşe.

"Asta mă face să mă simt cool. Niciodată nu mă simt cool. Sunt atât de mulţi oameni. Nu ştiam dacă vă mai place de mine", a glumit ea, referindu-se probabil la faptul că noul ei album "Witness", a intrat în topuri abia pe locul şase.

De fapt, notează BBC, cea mai mare parte a publicului a venit pentru hiturile mai timpurii ale vedetei, precum "I Kissed A Girl", "Teenage Dream" şi "California Girls", pe care solista le-a interpretat împreună cu tinerii din publicul de la Glastonbury.

Cel mai mare public la Pyramid Stage de la Glastonbury a fost atras de britanicul Craig David, cu o combinaţie de hituri ale sale şi o serie de melodii clasice din R&B.

Starul a părut să se simtă foarte bine la Glastonbury, cântând la un moment dat: "Vreau să fiu al tău Glastonbury şi să-mi petrec întreaga noapte cu tine".

Tot sâmbătă, Liam Gallagher, care a cântat pe The Other Stage, a interpretat hitul Oasis "Don't Look Back In Anger" pentru prima dată (fratele său Noel a cântat originalul), dedicând cântecul victimelor atacurilor de la Manchester şi Londra şi celor ale incendiului de la Grenfell Tower.