"Sunt gata să las de la mine", a precizat Perry într-un podcast, sâmbătă, pentru promovarea noului său album, "Witness".

"O iert (pe Swift — n.r.) şi îmi pare rău pentru ce am făcut eu şi sper şi de la ea acelaşi lucru. O iubesc şi îi doresc ce este mai bun pe lume. Şi cred că este o cantautoare fantastică", a adăugat Perry, în vârstă de 32 de ani.

Gâlceava, care a început din cauza unei dispute privind dansatorii din trupă, le-a dominat viaţa personală şi profesională timp de peste trei ani şi şi-a făcut simţită prezenţa chiar şi în cântecele lor.

Taylor Swift a lansat vineri un catalog cu piesele sale pentru serviciile de streaming, după ce a evitat majoritatea plaftormelor de gen timp de trei ani, în aceeaşi zi în care Katy Perry a lansat albumul "Witness", iar mişcarea ei a fost văzută ca o tentativă de a-i lua o parte din atenţia mediatică lui Perry.

Single-ul din 2014 a lui Taylor Swift "Bad Blood" ar fi de fapt îndreptat împotriva Katy Perry, scrie Reuters. Pe de altă parte, Perry a descris noul său single "Swish Swish", lansat luna trecută, drept "un imn pe care oamenii să-l folosească atunci când cineva încearcă să-i ţină la pământ sau să-i intimideze".

În podcastul său de sâmbătă, Perry a spus că speră ca atât ea, cât şi Swift, să poată fi "exemple de femei puternice care devin solidare în pofida divergenţelor".

"Vreau doar să fim împreună într-un loc al iubirii, iertării, înţelegerii şi compasiunii", a declarat Katy Perry.

Taylor Swift, care nu a mai lansat un album de la "1989", cel mai bine vândut album al său din 2014, a fost discretă cu apariţiile sale publice în ultimele luni şi a păstrat tăcerea pe conturile sale de social media în timpul weekendului.