Trupul lui Edenilson Steven Valle, în vârstă de 21 de ani, a fost găsit pe fundul piscinei de la casa lui Demi mooe din Los Angeles, după o mică petrecere dată de îngrijitorul casei, iar acum Demi este inculpată în procesul intentat de părinţii lui Valle.

TMZ scrie că părinţii tânărului afirmă că ”Nu existau indicatoare de adâncime sau indicatoare de siguranţă în piscina adâncă de 10 metri, iar în jurul acesteia existau pietre care au creat un pericol pentru cei din jur”.

De asemenea, părinţii mai susţin că temperatura apei din piscină era de 39 de grade, ceea ce ”compromite funcţiile creierului”.

Actriţa în vârstă de 54 de ani nu era acasă când s-a întâmplat nenorocirea, dar a declarat că a fost devastată de tragedie.

La acea vreme, declarase: ”Sunt în şoc absolut. Eram în afara ţării, călătoream ca să mă văd cu fetele mele pentru a serba o zi de naştere, atunci când am aflat vestea”.

''Pierderea unui copil este o tragedie greu de imaginat, iar inima mea merge către familia şi prietenii tânărului. Vă rog să respectaţi intimitatea şi viaţa privată a celor implicaţi, în aceste vremuri sensibile”, mai declarase atunci Moore.

Mai târziu, s-a descoperit că Valle nu ştia să înoate, iar corpul său neînsufleţit a fost descoperit după ce îngrijitorul şi prietenii săi s-au reîntors pe proprietate, după o scurtă perioadă în care au plecat.

Organe ale legii au declarat în acea perioadă: ”Bărbatul nu ştia să înoate şi se pare că a alunecat şi a căzut în piscină”.