Ariana Grande, în vârstă de 23 de ani, a spus într-un mesaj pe Instagram, că data concertului nu a fost încă stabilită, notează News.ro.

Atentatul de luni, în care au murit 22 de persoane şi alte 100 au fost rănite, mulţi dintre ei tineri, a avut loc după ce cântăreaţa încheiase concertul. Ea şi-a anulat multe dintre concertele programate în Londra şi în Europa până pe 5 iunie. 

„Mă voi reîntoarce în curajosul oraş Manchester pentru a petrece timp alături de fanii mei şi pentru a susţine un concert de caritate în onoarea lor şi pentru a strânge bani pentru victime şi familiile lor... Voi anunţa detaliile când totul va fi confirmat", a scris Grande. 

Ea a publicat pe Twitter un link pentru o strângere de fonduri dedicate victimelor, organizată de Manchester Evening News, care a adunat până acum 2,1 milioane de dolari. 

Ariana Grande a scris pe contul de Twitter, după atentatul lui Salman Abedi, revendicat de Statul Islamic, că are inima „frântă". Ea s-a întors acasă, în Florida, marţi. 

Pe Instagram, ea a vorbit despre faptul că turneul său „Dangerous Woman" s-a dorit a fi „un spaţiu pentru fani, un loc unde să evadeze, să sărbătorească, să se simtă în siguranţă şi să fie ei înşişi". Ariana Grande a adăugat despre victimele atentatului: „Ei vor fi în mintea şi inima mea în fiecare zi... pentru tot restul vieţii". „Nu vom renunţa sau vom trăi în frică. Nu vom lăsa ca asta să ne despartă. Nu vom lăsa ca ura să învingă", a adăugat ea. 

Fostul lider al trupei Oasis, Liam Gallagher, născut în Manchester, a spus vineri că va dona banii din vânzarea biletelor de la concertul său de marţi, care va avea loc în oraş, pentru a ajuta răniţii şi familiile victimelor. Muzicianul a scris pe Twitter că a fost „şocat şi devastat" de atac.