Imaginile din sezonul „Great War” (Marele Război) dezvăluie o parte din acţiunea episoadelor ce vor urma. Ele ar sugera că personajele principale ar putea ajunge în acelaşi loc. Conform trailerului, Cersei Lannister şi Daenerys Targaryen se vor întâlni, iar Jon Snow continuă lupta cu White Walkers în nord, scrie Digi 24.

De asemenea, o imagine din trailer publicată pe contul oficial de Instagram Game of Thrones îl are în prim plan pe dragonul Drogon, în timp ce în fundal se vede o bătălie. Detaliile războiului din spate nu au scăpat ochilor ageri ai internauţilor, care au remarcat că bătălia pare a se da între Casa Lanister şi luptătorii Dothraki.

Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin în seria ”Cântec de gheaţă şi foc”. Serialul prezintă aventurile dramatice şi intrigile la care participă membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon şi Targaryen, care vor să cucearească Tronul de Fier din regatul Westeros.

Cel de-al şaselea sezon al serialului „Urzeala tronurilor”, difuzat în primăvara anului 2016, a fost primul din această producţie a postului HBO care a depăşit evenimentele relatate în seria „Cântec de gheaţă şi foc”, notează News.ro.

Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretările actorilor, complexitatea personajelor, evoluţia firului narativ şi decorurile spectaculoase. „Urzeala tronurilor” a câştigat şi numeroase trofee importante, inclusiv 26 premii Emmy.

La rândul lor, cărţile din seria „Cântec de gheaţă şi foc” s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial şi au fost traduse în 45 de limbi.