Americanca de origine mexicană a colaborat în 2016 şi 2017 la piesele unor artişti precum Charlie Puth, Kygo şi Zedd, însă "Bad Liar" reprezintă întoarcerea ei pe scena muzicală după o lungă absenţă.

'Bad Liar' reia linia melodică a piesei 'Psycho Killer', hitul trupei americane Talking Heads, şi aminteşte despre dificultăţile de a trece peste o despărţire, o temă recurentă în cântecele Selenei Gomez.

Artista încă nu a dezvăluit dacă 'Bad Liar' este primul său single de pe ceea ar putea fi cel de-al treilea său album său este un cântec izolat. Deşi piesa poate fi ascultată deja pe diferite platforme, videoclipul poate fi vizionat în exclusivitate doar pe Spotify.

Selena a postat în urmă cu câteva zile mesaje criptate pe reţelele de socializare în care se putea citi 'Bad Liar' scris cu ruj de buze şi anunţul că noua sa piesă va fi lansată la 18 mai.

După ce s-a aflat o vreme în centrul atenţiei media, după ce a produs controversatul serial privind sinuciderea adolescenţilor intitulat '13 Reasons Why', artista, care se laudă cu 120 de milioane de foloweri pe Instagram, a dat fericitul anunţ al revenirii sale pe scena muzicală fanilor săi.