Ricky Martin şi-a inaugurat noul spectacol de 90 de minute, purtând marca tradiţională Las Vegas, cu un joc monumental de lumini, trei ecrane gigant, 16 dansatoare şi nouă muzicieni cântând live.

Astfel panourile publicitare din celebrul Oraş al Luminilor îl vor promova pe unul din artiştii latinoamericani cei mai recunoscuţi în lume cu spectacolul său desfăşurat la Park Theater din complexul Monte Carlo Resort and Casino, având o capacitate de 5.200 de persoane.

Spectacolul în care Ricky Martin a interpretat hituri ca 'Shake Your Bon Bon', 'La Bomba', 'Livin' La Vida Loca' sau 'Cup of Life', beneficiază de regia lui Jamie King, care a fost deja regizor artistic pentru vedete precum Celine Dion, Britney Spears, Madonna şi Rihanna.

King, care a regizat şi showul 'Michael Jackson ONE by Cirque du Soleil', tot în Las Vegas, a mai colaborat cu artistul portorican la turneele sale 'Livin 'La Vida Loca Tour' (1999) şi 'Black and White Tour' (2007).

Spectacolul este completat de celebrele 'showgirls' din Las Vegas şi de numere de musical care evocă mari succese ale scenei muzicale.

La primul său concert de miercuri seară care va ocupa afişele până în septembrie anul acesta şi care include 17 reprezentaţii, Ricky Martin a ridicat publicul în picioare şi i-a făcut să danseze pe spectatori, pe care i-a emoţionat numind diferitele naţionalităţi mexicană, columbiană, din America Centrală sau americană.

La încheierea showului, Ricky Martin şi-a declarat public intenţiile de a rămâne la Park Theater afirmând: "Las Vegas este de acum casa mea".