Starul britanic s-a îmbolnăvit săptămâna trecută la sfârşitul turneului său din America de Sud, după un concert susţinut în Santiago de Chile, şi a fost nevoit să se întoarcă în Marea Britanie pentru a primi tratament în regim de urgenţă.  Elton John, în vârstă de 70 de ani, a petrecut două nopţi în secţia de terapie intensivă a unui spital britanic, scrie news.ro.

Acel show a fost ultimul dintr-o serie de şase concerte într-un turneu ce a inclus spectacole şi în Brazilia şi Argentina. 

Nouă concerte pe care artistul britanic ar fi trebuit să le susţină în Statele Unite, în Las Vegas şi în statul California, în următoarele două săptămâni, au fost anulate. 

Artistul a fost deja externat şi îşi petrece convalescenţa în una dintre reşedinţele sale din Marea Britanie, potrivit BBC.

”În timpul zborului său cu avionul de la Santiago de Chile spre Londra, s-a îmbolnăvit brusc. După ce s-a întors în Marea Britanie, medicii l-au internat într-un spital, unde a primit imediat tratament pentru eliminarea unei infecţii”, se afirmă într-un comunicat de presă al managerilor starului britanic.

”După ce a petrecut două nopţi la terapie intensivă, urmate de o internare prelungită în acel spital, Elton a fost eliberat sâmbătă, 22 aprilie, iar acum se odihneşte la domiciliu, la recomandarea medicilor”, precizează acelaşi comunicat.

Cântăreţul a prezentat scuze fanilor săi pentru acele concerte anulate şi a ţinut să mulţumească medicilor care l-au tratat.

”Sunt foarte norocos că am unii dintre cei mai incredibili şi mai loiali fani şi îmi cer scuze că i-am dezamăgit. Sunt extrem de recunoscător echipei de medici pentru excelenţa lor şi pentru faptul că m-au îngrijit atât de bine”, a declarat Elton John.

Elton John intenţionează să revină pe scenă pe 3 iunie cu ocazia unui spectacol pe care îl are programat la Twickenham.