Potrivit revistei New Idea, cântăreaţa australiană şi fratele prinţului Charles ar fi devenit de nedespărţit, după ce Kylie a pus punct relaţiei sale cu Joshua Sasse, actorul în vârstă de 29 de ani. Prinţul Andrew, duce de York, este fiul mijlociu şi al treilea copil al reginei Elisabeta a II-a şi al prinţului consort Philip şi se află pe locul şase la succesiunea la tron.

Fostul soţ al lui Sarah Fergusson ar fi fost acela care i-a oferit sprijin cântăreţei după ce aceasta a rupt logodna la sfârşitul lunii februarie, moment în care cei doi ar fi început să se vadă cu regularitate. "În acest moment sunt de nedespărţit. Sunt suta la sută inseparabili", a declarat o sursă publicaţiei australiene.

Revista asigură că prinţul Andrew, în vârstă de 57 de ani, a luat legătura cu vedeta australiană, 48 de ani, pentru a-i exprima sprijinul după încheierea relaţiei sale cu actorul britanic, despre care îl ultimul timp nu s-a mai auzit nimic. Joshua a ieşit din atenţia presei şi pare să se fi concentrat asupra filmărilor la serialul său "No Tomorrow".

Cei care o cunosc de mult timp pe Kylie Minogue asigură că artista se află de mult timp în relaţii cu familia regală britanică. Se speculează inclusiv asupra posibilităţii ca vedeta pop să participe la nunta lui Pipa Middleton ca invitată a fiului reginei Elisabeta a II-a.

La începutul anului, Kylie Minogue a primit Premiul Societăţii Britanico-Australiene pe anul 2016. Ea a fost premiată de prinţul Philip, ducele de Edinburgh, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Castelul Windsor.

Va deveni oare Kylie, o noua prinţesă britanică? Este doar o chestiune de timp pentru a confirma sau infirma aceste zvonuri, notează ziarul ABC.