Documentele oferă indicii cu privire la utilizarea acestor analgezice de Prince cu câteva luni înainte de moartea sa şi la direcţia luată de anchetă. Până în prezent nicio persoană nu a fost acuzată.

Însă documentele nu oferă probe privind sursa medicamentului fentanyl care a ucis starul în vârstă de 57 de ani şi nici cu privire la furnizorul său. Anchetatorii au găsit diferite cutii de medicamente în camera lui Prince, dintre care unele prescrise pe numele lui Kirk Johnson, agent imobiliar şi prieten vechi al lui Prince.

Unele cutii de Aleve şi Bayer — medicamente vândute fără reţetă în SUA — conţineau de fapt pilule marcate 'Watson 853', un opiaceu pe bază de hidrocodon sau acetaminofen. Alte pilule se aflau în ambalaje fără nume sau într-o geantă pe care scria 'Peter Bravestrong', un alter ego al cântăreţului.

Michael Todd Schulenberg, medicul care l-a tratat pe Prince de două ori înainte de moartea sa a recunoscut că i-a prescris artistului o reţetă pentru analgezicul Percocet pe numele de Kirk Johnson pentru a-i proteja viaţa privată.

Artistul se pare că nu avea niciun medicament prescris pe numele său real, Prince Rogers Nelson.