'The Fate of the Furious' care s-a lansat pe ecrane la 12 aprilie a obţinut primul său record în aceeaşi zi, cu încasări de 60 de milioane de încasări (8,7 miliaone de dolari), depăşind precedentul ('Fast &Furious 7') care în aprilie 2015 a avut încasări de 52 de milioane de yuani (7,5 milioane de dolari).

Al doilea record l-a obţinut la mijlocul săptămânii trecute, depăşind suma obţinută de o altă premieră 'Journey to the West: The Demonds Strike Back', care a avut încasări în ianuarie de 356 de milioane de yuani (circa 51,6 de milioane dolari), un record pentru un film de aventuri produs de studiourile din China.

Noul lungmetraj al seriei 'Fast &Furious' în regia lui F.Gary Gray, cunoscut pentru filme ca 'The Italian Job', îi are în distribuţie pe deja veteranii francizei Vin Diesel, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Jason Statham şi Michelle Rodríguez.

Distribuţiei deja cunoscută li s-au adăugat Scott Eastwood şi laureata cu Oscar Charlize Theron. Principala noutate o reprezintă Cipher (Charlize Theron), o enigmatică femeie care îl seduce pe Dom (Vin Diesel), patriarhul echipei, atragându-l în lumea crimei şi determinându-l să-şi trădeze vechii colegi.