Bryan Tanaka, unul dintre dansatorii din trupa care realizează coregrafiile din spectacolele cântăreţei Mariah Carey, ar fi pus capăt relaţiei deoarece era gelos pe legătura apropiată pe care artista o păstrează cu fostul ei soţ Nick Cannon.

Mariah Carey şi Bryan Tanaka au început o relaţie la sfârşitul anului 2016, la puţin timp după ce renumita cântăreaţă a rupt logodna de miliardarul australian James Packer, în octombrie.

Cei doi şi-au făcut publică relaţia în luna februarie din acest an, când au apărut pentru prima dată împreună în public.

Mariah Carey a avut parte de un an 2016 destul de agitat pe plan personal, întrucât a anunţat că a rupt logodna cu miliardarul australian James Packer, în octombrie, cu doar câteva zile înainte ca divorţul ei de Nick Cannon să fie finalizat.

Cei doi artişti au anunţat în august 2014 că au luat decizia de a se despărţi, iar Nick Cannon a depus actele de divorţ în decembrie 2014.

Mariah Carey a fost căsătorită cu producătorul muzical Tommy Mottola, în perioada 1993 - 1997, şi cu rapperul Nick Cannon, în perioada 2008 - 2016.

Mariah Carey şi Nick Cannon s-au căsătorit în 2008 în Bahamas şi au devenit părinţi de gemeni - Moroccan şi Monroe -, care s-au născut pe 30 aprilie 2011.