Vastul apartament, pentru a cărui întreţinere se achită 9.090 de dolari pe lună, aparţine nepoatei şi unice moştenitoare a actriţei, Gray Reisfield, care a locuit aici cu familia timp de mulţi înainte de a se muta în California.

În apartament s-a mutat apoi un alt nepot, Derek Reisfield, care a stat aici până la mijlocul anilor 90, însă familia a decis până la urmă să vândă acest refugiu al lui Garbo de unde actriţa urmărea de sus ambarcaţiunile plutind pe apă.

Mai multe piese de artă care i-au aparţinut lui Garbo, care s-a retras de la Hollywood când avea doar 36 de ani, şi mai multe antichităţi franceze au rămas în apartament, dar nu sunt incluse în vânzare, potrivit ziarului The New York Times.

Potrivit surselor, camera în care a stat actriţa a rămas aproape intactă, cu aceleaşi decoraţiuni în culoarea somonului alese ea, precum şi un dulap pe care l-a adus din Stockholm.

Greta Garbo, care a jucat în aproape 30 de pelicule începând cu epoca filmului mut, a murit la New York la 84 de ani în urma unor probleme renale şi a unei pneumonii.