Celebrul actor şi-a cerut scuze copiilor săi pentru cele întâmplate. Este ceea ce a asigurat o sursă publicaţiei Hollywood Life: 'Brad este foarte emoţionat, dar mai ales uşurat de faptul că relaţia cu copiii lui s-a îmbunătăţit", a declarat sursa.

După ameliorarea relaţiei dintre tată şi copiii săi, Brad ar putea nutri speranţe în vederea custodiei împărţite a fiilor săi. Motivul este simplu, Angelina Jolie s-a implicat în mai multe proiecte cinematografice, dintre care două pentru studioul Universal. Unul dintre acestea se referă la filmul "Catherine the Great and Ptemkin: The Imperial Love Affair" ecranizare a romanului cu acelaşi nume şi un film de spionaj din al Doilea Război Mondial intitulat "The Spy Who Loved".

Alte proiecte aflate în atenţia actriţei ar fi partea a doua a basmului Disney "Maleficent 2" şi ecranizarea unei cărţi de succes din 2004 a ziaristului şi dramaturgului italian Alessandro Baricco, Without Blood, despre cruzimile războiului.

Sunt motive suficiente pentru ca Brad Pitt să fie sigur că Angelina Jolie nu va putea deţine custodia completă asupra copiilor lor, având în vedere că actriţa nu le va putea dedica suficient timp. Pe de altă parte nu ar fi singurele proiecte în care este implicată actriţa. Entertainment Today asigură că Angelina Jolie, în vârstă de 42 de ani, se va ocupa şi de o linie de cosmetice, ceea ce îi va lăsa şi mai puţin timp pentru copiii săi.

Prin urmare, deşi părea că în ultimul timp războiul dintre Brad şi Angelina a ajuns la sfârşit, lucrurile nu sunt deloc aşa, având în vedere că actorul a asigurat că este dispus să facă orice pentru a obţine custodia partajată a copiilor săi.