Fotografiile, care au fost publicate în iulie 1997 de revista Vanity Fair şi care oficial sunt expuse la Muzeul Mario Testino din Lima (Peru), vor putea fi admirate între 1 mai şi 8 octombrie 2017 la Althorp.

Fratele prinţesei organizează această expoziţie pentru a comemora două decenii de la tragicul accident în care şi-a pierdut viaţa prinţesa Diana, la 31 august 1997 la Paris.

"Un omagiu meritat" pentru o persoană "preţuită şi fabuloasă", a spus Spencer, care a lăudat fotografiile lui Testino, considerând că "au captat esenţa Dianei într-un mod strălucit".

În cele 15 instantanee care au devenit legendare de-a lungul anului o putem vedea pe Diana de Welles relaxată şi zâmbitoare, imortalizată de obiectivul lui Testino care a considerat "un privilegiu" faptul de a o fotografia pe prinţesă.

Mario Testino a fost şi cel ales pentru a realiza fotografiile prin care ducii de Cambridge, William şi Kate, şi-au anunţat căsătoria şi cele de la botezul prinţesei Charlotte, fiica lor cea mică, în 2015, devenind astfel unul din fotografii preferaţi ai familiei regale britanice.