Lady Gaga o înlocuieşte pe Beyonce la festivalul Coachella

Lady Gaga o înlocuieşte pe Beyonce la festivalul Coachella
Sursa: www.agerpres.ro Foto: ssmusic.in 01.03.2017 16:26
Diva americană a muzicii pop Lady Gaga va urca pe scena festivalului Coachella, programat să se desfăşoare în luna aprilie în California, înlocuindu-o pe compatrioata sa Beyonce, care a creat surpriză la începutul lunii februarie, anunţând că este însărcinată, transmite miercuri France Pressse.

Decizia permite astfel ca o femeie să rămână cap de afiş al ediţiei din 2017 a prestigiosului festival, pentru prima dată într-un deceniu. Organizatorii festivalului Coachella, unul dintre evenimentele muzicale cele mai profitabile din lume, au publicat marţi seara pe internet programul actualizat care se va desfăşura pe parcursul a două weekenduri consecutive, 14-16 şi 21-23 aprilie, cu aceiaşi artişti pe afiş.

''Să petrecem în deşert'', a scris Lady Gaga pe Instagram, postând noul poster al festivalului, unde este de aşteptat să dezvăluie puţin din ceea ce va conţine viitorul său turneu mondial, 'Joanne World Tour".

Festivalul de muzică Coachella va avea loc în apropiere de oraşul Indio, situat la două ore est de Los Angeles. Aproximativ 200.000 de oameni merg acolo la fiecare ediţie.

Beyoncé trebuia să cânte în serile de sâmbătă, însă organizatorii au anunţat săptămâna trecută că, în urma recomandării medicilor, ea a fost forţată să-şi anuleze concertele. Cântăreaţa a anunţat la 1 februarie că este însărcinată cu gemeni cu soţul ei, rapperul Jay Z. Ea a apărut două săptămâni mai târziu, pentru prima dată de la acest anunţ, la ceremonia de decernare a premiilor Grammy, afişând o sarcina evidentă.

Beyoncé nu a cântat niciodată solo la Coachella, ci doar alături de sora ei, Solange, în 2014. De asemenea, a avut o apariţie surpriză alături de soţul ei în 2010. Festivalul ar fi ocazionat singurul său concert din acest an. Preţul de revânzare a biletelor pentru acest eveniment, care fuseseră epuizate, s-au prăbuşit imediat după anularea prezenţei artistei.

Lady Gaga a oferit o performanţă uluitoare la începutul lunii februarie în timpul finalei Super Bowl, evenimentul sportiv cel mai urmărit la televizor în Statele Unite ale Americii. O săptămână mai târziu, ea a inflamat literalmente premiile Grammy cântând alături de Metallica. A doua zi după Super Bowl, Lady Gaga a anunţat lansarea unui turneu mondial la 1 august la Vancouver, Canada.

O interpretă feminină nu a mai fost cap de afiş la Coachella, de la islandeză Bjork în 2007, aminteşte AFP.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI