Imaginea idilică despre gigantului tehnologic din Silicon Valley, ca un parc de distracţii al vieţii corporatiste, cu tobogane între birouri şi maşinuţe de karting, a captivat imaginaţia lui Chloe Bridgewater care a decis să aplice pentru o slujbă la Google. 

Fetiţa de 7 ani a fost încântată să primească un răspuns chiar de la Sundar Pichai, după cum a arătat tatăl ei, Chris, într-un mesaj afişat pe Linkedin, ce a devenit viral. "Dacă vei continua să munceşti din greu şi să-ţi urmezi visurile, poţi realiza ceea ce îţi doreşti", scrie în răspunsul şefului Google. "Aştept cu nerăbdare să primesc cererea ta pentru slujbă când vei termina şcoala! :)", a scris acesta în epistola confirmată de Business Insider. 

Tatăl lui Chloe a explicat că fetiţa sa îşi pierduse încrederea după un accident suferit în urmă cu câţiva ani şi că scrisoarea a încântat-o.

"Ea este acum şi mai dornică să se descurce bine la şcoală şi să lucreze pentru Google", a scris Bridgewater. "Nu pot mulţumi îndeajuns unei persoane atât de ocupate pentru că şi-a făcut timp să aducă visul unei fetiţe cu un pas mai aproape de realizare, deşi nu sunt sigur că ea este pe deplin conştientă că va fi nevoie de mai mult decât conducerea maşinilor de karting şi dormitul în fotolii-capsulă pentru a reuşi la Google!", a completat el.