Goldie Hawn dezvăluie marele secret: Brad Pitt şi fiica ei, Kate Hudson, sunt împreună

Goldie Hawn dezvăluie marele secret: Brad Pitt şi fiica ei, Kate Hudson, sunt împreună
Sursa: aprokocity.com Foto: jurnal.md 13.02.2017 18:55
Populara actriţă Goldie Hawn a confirmat o ştire care circula de multe luni în presa de scandal şi care a fost până acum ţinută în cel mai mare secret: Kate Husdon şi Brad Pitt sunt împreună şi au o relaţie pe care doresc să o oficializeze, relatează luni ziarul spaniol ABC.

De câteva luni circulă zvonul că Brad Pitt a regăsit iubirea în braţele actriţei Kate Hudson după divorţul de Angelina Jolie. Deocamdată cei doi actori nu au confirmat această relaţie, dar nici nu au dezminţit-o. De fapt, relaţia lor pare să se fi consolidat în această perioadă grea prin care a trecut actorul, când Kate se pare că l-a sprijinit foarte mult.

Mama actriţei ar fi dezvăluit Yahoo că "Brad şi Kate sunt foarte uniţi în ultimul timp şi că relaţia lor este foarte romantică" şi s-ar pregăti să dezvăluie legătura lor după ce s-au văzut în secret o perioadă îndelungată de timp.

După ce Angelina Jolie pare să-şi fi regăsit fericirea în braţele lui Jared Leto, se pare că şi Brad Pitt vrea să-şi refacă viaţa şi să dea o nouă şansă iubirii.

Ceea ce a început că o simplă prietenie între Brad şi Kate a mers mai departe, iar acum cei doi sunt din ce în ce mai complici şi par să fi intrat într-o nouă etapă care ar putea duce la întemeierea unui cămin. Presa americană notează că "se observă camioane pentru mutare în faţa caselor" celor doi actori.

Atât Brad cât şi Kate au copii din relaţii anterioare iar faptul de a întemeia o familie numeroasă o entuziasmează pe Kate.

"Îmi doresc mulţi copii. Între patru şi şase. Îmi place nebunia. Îmi place haosul. Îmi place să râd împreună cu ei", a mărturisit actriţa.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI