Ultra violet este culoarea anului 2018

Ultra violet este culoarea anului 2018
Sursa: stiri.tvr.ro Foto: pantone.com 07.12.2017 20:24
O nuanţă provocatoare şi profundă, culoarea ultra violet comunică originalitate, ingeniozitate şi gândire vizionară. Culoarea Anului este un moment în timp care oferă o direcţie strategică pentru lumea tendinţei şi designului, reflectând activitatea universităţii Pantone Color pe tot parcursul anului, făcând acelaşi lucru pentru designeri şi mărci.

Prince, David Bowie şi Jimi Hendrix au adus nuanţele de Ultra Violet în prim-planul culturii pop occidentale ca expresie personală a individualităţii. Nuanţată şi plină de emoţie, PANTONE 18-3838 Ultra Violet stimulează personalităţile să-şi pună amprenta unică asupra lumii şi să dea frâu liber creaţiei.

Culoarea Anului Pantone înseamnă mult mai mult decât "ceea ce este în trend" în lumea designului; este cu adevărat o reflecţie a ceea ce este necesar în lumea noastră de azi "- Laurie Pressman, vicepreşedinte al Institutului Pantone Color.

Pe măsură ce indivizii din întreaga lume devin mai fascinaţi de culoare şi îşi dau seama de capacitatea sa de a transmite mesaje profunde şi de înţeles, designerii şi brandurile ar trebui să se simtă împuterniciţi să folosească culoarea pentru a inspira şi a influenţa.

ULTIMELE ŞTIRI