Motivul pentru care Prinţul Harry şi Meghan Markle se grăbesc să se căsătorească

Motivul pentru care Prinţul Harry şi Meghan Markle se grăbesc să se căsătorească
Sursa: jurnal.md/digi24.ro Foto: Gulliver/Getty Images 06.12.2017 18:06
După luni de speculaţii, Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au logodit şi au anunţat că nunta va avea loc în luna mai a anului viitor. Asta înseamnă că cei doi au la dispoziţie doar câteva luni pentru a pregăti fastuosul eveniment.

Motivul pentru care cei doi au ales această dată este unul emoţionant. Expertul regal Kate Nicholl a declarat că data aleasă este în onoarea bunicului în vârstă de 96 de ani, Prinţul Phillip, Duce de Edinburgh.

„Este foarte aporpiat de bunicul său. Harry crede că ar fi minunat ca nunta să aibă loc cât mai devreme pentru ca bunicul său să poată participa, să fie în formă şi sănătos,” a precizat Kate Nicholl, citat de Business Insider.

De asemea, Harry îşi doreşte ca nuntă să fie mai intimă, în comparaţie cu cea a fratelui său. „Nu îşi doreşte o nuntă la fel de mare ca cea a lui William,” a precizat expertul.

Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor căsători la Capela St. George, la Castelul Windsor. Familia regală va plăti nunta, incluzând serviciile, muzica, florile şi recepţia. Artista protestantă se va converti la catolicism înainte de nuntă şi intenţionează să devină cetăţean britanic, potrivit BBC.

Anunţul logodnei a fost făcut luna trecută de Clarence House, reşedinţa Prinţului de Wales şi a Ducesei de Cornwall.

Arhiepiscopul de Canterbury a spus că anunţul logodnei l-a „încântat” şi a spus că cei doi vor avea o cununie religioasă.

Markle a mai fost căsătorită, însă Biserica Catolică a Angliei a decis în 2002 că persoanele divorţate se pot recăsători religios.

Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au logodit la începutul lunii, iar Regina Elisabeta a II-a şi membrii familiei regale şi-au dat binecuvântarea pentru nunta care va avea loc în 2018.

Prinţul Harry a mărturisit că s-a îndrăgostit de actriţa americană Meghan Markle „la prima vedere”, el fiind „suprins de frumuseţea actriţei”. Prinţul a dezvăluit de asemenea că nu auzise de ea înainte să o cunoască.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI