VIDEO

Începând de astăzi, Jurnal TV va difuza reality-show-ul „Orăşeanca versus Ţărăncuţa”

Începând de astăzi, Jurnal TV va difuza reality-show-ul „Orăşeanca versus Ţărăncuţa”
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 04.12.2017 19:46
Jurnal TV îşi surprinde din nou telespectatorii cu un proiect inedit. De această dată, postul nostru vă aduce în casele dumneavoastră unul dintre cele mai de succes produse televizate din Europa de Est. Astfel, începând de astăzi, Jurnal TV va difuza reality-show-ul „Orăşeanca versus Ţărăncuţa”. 

Reality-show-ul „Барышня-Крестьянка”, în traducere „Orăşeanca versus Ţărăncuţa”, este povestea de viaţă a două fete din două medii diferite. Una se desfată în lux, alta este copleşită de grijile vieţii de la ţară. Este mai mult decât o relatare a diferenţelor dintre bogaţi şi săraci. Pentru realizarea emisiunii, cele două personaje au trecut printr-o misiune extrem de dificilă: preţ de câteva zile fac schimb de case şi nu numai. Practic, se pun una în locul celeilalte, o variantă modernă a unui cunoscut roman de Mark Twain.

Potrivit scenariului, una dintre participante provine dintr-o familie înstărită, are un stil de viaţă boem, cheltuieşte o groază de bani pe vacanţe de lux, poartă haine semnate de creatori celebri şi conduce maşini scumpe. Cealaltă, însă, vine dintr-o familie modestă, trăieşte la ţară, munceşte din greu şi visează la o viaţă mai bună. Adevărata aventură începe în momentul în care eroinele fac schimb de case, familii, prieteni şi stil de viaţă pentru trei zile. Prin urmare, ambele participante trebuie să facă faţă provocărilor.

Serialul va fi difuzat luni, marţi şi miercuri, de la ora 21:00, şi în reluare a doua zi, de la ora 14:00. 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI