Cântăreţul, supranumit "Elvis francez", a fost înmormântat pe insula caraibiană Saint-Barthelemy, luni, la două zile după ce sute de mii de fani i-au adus un ultim omagiu la Paris. Cele mai căutate versuri ale sale au fost cele ale hit-ului din 1986 "Je te promets". 

Cel de-al doilea cel mai căutat subiect pe Google a fost Maelys de Araujo, fata în vârstă de 8 ani care a dispărut în timpul unei ceremonii de nuntă, care avea loc la poalele Alpilor francezi în august. Încă nu a fost găsită. 

Campionatul de fotbal Euro 2016 a fost subiectul cel mai căutat anul trecut, urmat de aplicaţia de mobil Pokemon Go. 

"Cum să faci slime", o pastă care face furori printre elevi în pauzele de la şcoală, s-a aflat în topul întrebărilor "cum să". 

Emmanuel Macron a fost personalitatea politică cea mai căutată în 2017, în faţa lui François Fillon, Jean-Luc Mélenchon, Marine Le Pen şi Benoît Hamon. Internauţii au căutat şi definiţia "oligarhiei" (prima în top), ce înseamnă "régalien" (regesc) şi PMA (procrearea medical asistată).

Fotbalistul brazilian Neymar se află pe prima poziţie între căutările despre personalităţi sportive, după transferul său record de 222 de milioane de dolari, transfer de la Barcelona la Paris Saint-Germain în august.

"Fifty Shades of Grey" a fost cel mai căutat film pe Google, în timp ce "Game of Thrones" a fost cel mai căutat la categoria seriale de televiziune. 

Cea mai căutată reţetă franţuzească a fost pentru "tartiflette", un fel de cartofi gratinaţi, o combinaţie între cartofi, brânză, bacon, smântănă, ceapă şi vin alb. Următoarele două feluri de mâncare tradiţionale favorite printre utilizatori, pe Google, au fost "boeuf bourguignon" şi "gratin dauphinois".