Proprietatea, unde artistul a locuit de la vârsta de 6 ani până la vârsta de 19 ani se află în New Jersey. În prezent, aici locuiesc două familii.

În această locuinţă, Bruce Springsteen l-a văzut pentru prima dată pe Elvis, când avea doar 7 ani, cântăreţul inspirându-l pe acesta să urmeze o carieră în muzică.

Autobiografia lui Springsteen, „Born To Run”, are o copertă ilustrată cu imaginea acestei case.

Casa, cu o suprafaţă de 68,3 metri pătraţi, a fost construită în anul 1905.

La începutul lunii octombrie, Bruce Springsteen a debutat pe Broadway, cu un show solo pe care îl susţine la Teatru Walteer Kerr din New York.

Bruce Springsteen, născut pe 23 septembrie 1949, în New Jersey, supranumit ”The Boss”, este interpret şi compozitor. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără ”Born To Run”, ”Hungry Heart”, ”Dancing in the Dark”, ”Born in the U.S.A.”, ”Human Touch” şi ”Streets of Philadelphia”. Bruce Springsteen a lansat 18 albume de studio, care au fost vândute în peste 120 de milioane de copii pe plan mondial şi a fost recompensat cu 20 de premii Grammy. Cel mai recent material discografic, ”High Hopes”, a fost lansat în 2014. El a compus şi coloane sonore pentru mai multe producţii cinematografice, iar pentru muzica originală din filmul ”Philadelphia” (1993), cu Tom Hanks şi Denzel Washington în rolurile principale, a fost premiat cu Globul de Aur, Grammy şi Oscar.[viewscnt]