După Gigi Hadid şi Katy Perry renunţă la spectacolul Victoria's Secret de la Shanghai

După Gigi Hadid şi Katy Perry renunţă la spectacolul Victoria's Secret de la Shanghai
Sursa: jurnal.md/Agerpres Foto: vanityfair.com 19.11.2017 22:27
Deşi mai sunt doar două zile până la organizarea la Shanghai a tradiţionalului show al firmei de lenjerie fină Victoria's Secret, două vedete ce urmau să apară în acest spectacol şi-au anulat participarea, top-modelul Gigi Hadid şi cântăreaţa Katy Perry, potrivit mass-media americane citate de EFE.

Potrivit portalului Page Six, Katy Perry a solicitat o viză de intrare în China, care iniţial i-a fost acordată dar care ulterior i-a fost retrasă, la fel cum s-a întâmplat şi în cazul altor patru top-modele ce urmau să participe la acest show.

În cazul lui Katy Perry, motivul retragerii vizei ar putea fi, potrivit Page Six, un incident controversat care a avut loc la concertul său din Taipei (Taiwan) în 2015, când cântăreaţa a purtat o rochie cu imprimeu de floarea soarelui, simbol al separatiştilor taiwanezi.

Pagina online a Victoria's Secret notează că la spectacolul din 20 noiembrie, transmis la televiziune, vor participa Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell şi Taylor Hill, alături de alte nume care nu au fost dezvăluite.

Spectacolul Victoria's Secret de la Shanghai va putea fi vizionat în 190 de ţări şi speră să poată depăşi, sau cel puţin egala audienţa ultimei sale ediţii, care a fost de 1,4 miliarde de telespectatori.

Parada anuală de lenjerie intimă a firmei Victoria's Secret face parte din ofensiva comercială a brandului american pe piaţa chineză, unde la începutul anului a deschis la Shanghai primul său magazin oficial — show-ul de luni fiind primul de acest gen desfăşurat în afara Statelor Unite şi Europa.

ULTIMELE ŞTIRI