Cu puţin înainte de 15:00 ora locală, mirii, toţi angajaţi ai unei companii naţionale, şi-au ocupat locurile în Catedrală însoţiţi de naşii lor. Miresele însă s-au lăsat aşteptate ceva mai mult, având în vedere că toate s-au gătit în aceaşi zi pentru fericitul moment.

Invitaţii au venit cu mai multe autobuze închiriate de aceeaşi companie, care le-a plătit şi cheltuielile pentru rochiile de mirese şi costumele pentru gineri, precum şi facturile la cosmetică, coafor şi frizerie.

Perechile care s-au căsătorit miercuri la Asunción aveau poveşti diferite, dar toate au împărtăşit aceeaşi bucurie de a-şi oficializa relaţia. Modesta şi Bienvenido erau un cuplu de 28 de ani, dar a fost o iniţiativă a companiei la care lucrează să le plătească cheltuielile de nuntă şi au decis astfel să-şi oficializeze situaţia.

Şi alţi parteneri se cunoşteau de mulţi ani, dar au fost de acord să facă acest pas, fiind sprijiniţi financiar. Nu este însă cazul lui Julian Bobadilla, care se cunoştea doar de 11 luni cu logodnica sa. "Aveam în plan să ne căsătorim, însă de abia la anul viitor, dar cum s-a pus la cale acest lucru, am decis să profităm".

Ceremonia a reunit peste 100 de cupluri alături de naşii şi de rudele lor, dintre care unii au fost nevoiţi să aştepte la porţile catedralei, mult prea neîncăpătoare pentru o asemenea mulţime de oameni.

Slujba a fost oficiată de peste zece preoţi, care s-au deplasat prin întreaga catedrală pentru a da binecuvântarea lor tuturor mirilor.