Desertul, care va fi licitat în California, este din trufe de ciocolată cu glazură alb-roz şi a fost oferit oaspeţilor ca mărturie. Prăjitura este împachetată într-o cutie albă cu iniţialele "M D T". 

Tortul de nuntă al cuplului Trump, care a avut şapte niveluri şi a cântărit 90 de kilograme, a fost făcut dintr-un blat clasic însiropat cu zeamă de portocale, umplut cu cremă de unt. Prăjitura a fost decorată cu 2.000 de trandafiri din zahăr. Din cauza designului, oaspeţii nu au fost serviţi din acesta. 

Fostul chef de la Mar-a-Lago, Cedric Barberet, şi echipa sa au realizat mini-torturi de 12 centimetri înălţime care au fost servite invitaţilor. 

Originalul a fost mâncat de personal după nuntă, a declarat Barberet pentru The Hollywood Reporter. "Am avut nişte angajaţi foarte înfometaţi". 

Pentru oricine este interesat de o bucată de tort veche de mai mult de 10  ani, licitaţia va începe de la 250 de dolari.  

Lotul, estimat între 1.000 şi 2.000 de dolari, face parte din sesiunea "Icons and Idols: Hollywood and More" de la Julien's, care va avea loc vineri.