Cântăreţul care susţinea un concert în timpul atacului armat din Las Vegas a publicat un mesaj de condoleanţe

Cântăreţul care susţinea un concert în timpul atacului armat din Las Vegas a publicat un mesaj de condoleanţe
Sursa: www.agerpres.ro Foto: ap 02.10.2017 14:10
Jason Aldean, cântăreţul country care susţinea un concert în cadrul unui festival din Las Vegas şi se afla pe scenă în momentul atacului armat comis în metropola americană, duminică seară, a publicat pe reţeaua de socializare Instagram un mesaj prin care a transmis condoleanţe familiilor victimelor, informează DPA.

"Seara de ieri a fost îngrozitoare dincolo de orice cuvinte. Încă nu ştiu ce să mai spun despre acest lucru, dar vreau să anunţ pe toată lumea că eu şi echipa mea suntem în siguranţă", a scris artistul american în acel mesaj.

"Gândurile şi rugăciunile mele se îndreaptă acum către toţi spectatorii de aseară. Mă doare sufletul că astfel de lucruri s-au întâmplat unor oameni care au venit să se bucure de ceea ce trebuia să fie o seară amuzantă", a adăugat Jason Aldean.

Cel puţin 20 persoane au fost ucise şi peste 100 rănite într-un atac armat care a avut loc duminică noaptea la Las Vegas, în vestul Statelor Unite, la un festival de muzică country în aer liber, a anunţat Poliţia americană.

Atacatorul se afla la etajul al 32-lea al hotelului-cazinou Mandalay Bay, în apropierea căruia se desfăşura concertul.

Circumstanţele în care s-a produs atacul rămân neclare, iar motivaţia suspectului este necunoscută deocamdată. Poliţia a menţionat că este în căutarea partenerei de viaţă a atacatorului, o tânără pe nume Marilou Danley.

Conform primelor mărturii şi indicii, focurile de armă au avut ca ţintă persoanele care asistau la un concert al cântăreţului Jason Aldean.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI